Ja han passat cinc anys des d'aquell 21 d'octubre de 2013, quan es va llançar per primera vegada a Holanda el que és l'híbrid endollable més venut a Europa i a tot el món: el Mitsubishi Outlander PHEV. Un any abans, al Saló de París, Mitsubishi Motors desvetllava en primícia mundial un automòbil que s'endinsava en terrenys fins a aquest moment inexplorats, és a dir, el d'un SUV híbrid endollable, amb dos motors elèctrics, un altre de combustió i tracció a les quatre rodes.

En aquest moment, la competència d'aquest tipus de vehicles era inexistent i els elèctrics purs estaven destinats només a la circulació per ciutat. Llavors va aparèixer un vehicle que combinava el millor de dos mons: el dels híbrids i el dels elèctrics, amb més de 600 km d'autonomia i en una carrosseria SUV apta per a cinc ocupants i els seus equipatges.

Cinc anys després, el Mitsubishi Outlander PHEV continua sent el líder del mercat entre tots els híbrids endollables, amb unes vendes totals de més de 115.000 unitats a Europa i superant amb escreix les 150.000 a tot el món. A Espanya, les vendes acumulades des de l'inici de la seva comercialització s'acosten a les 3.000 unitats. En el que va d'any, les vendes de l'Outlander PHEV creixen per sobre del 54% respecte a 2017 i és líder rotund des del primer moment del seu llançament.

Mitsubishi acaba de presentar el nou Outlander PHEV 2019, encara més sofisticat, avançat i sense un competidor equivalent al mercat. Com a vehicle Zero Emissions, l'Outlander PHEV compta amb enormes avantatges, depenent de la localitat, com poden ser l'aparcament gratuït a les zones verda i blava, l'accés il·limitat al centre de les ciutats i àrees de prioritat residencial (APR), grans descomptes en peatges, lliure accés al carril Bus / VAO, etc.