El Hyundai Ioniq 5 es va proclamar recentment com a vencedor al Premi Cotxe de l’Any dels Lectors de Prensa Ibérica gràcies a les seves múltiples virtuts, entre les quals destaquen els següents factors clau.

Les claus de l’ÈXIT

DisSENY retrofuturista

El Hyundai Ioniq 5 llueix una estètica summament atractiva, amb un innegable aire retrofuturista que uneix una línia de disseny modernista amb elements que evoquen els videojocs arcade dels 80 i els 90.

Les claus de l’ÈXIT

Enorme interior

Una batalla de gairebé tres metres i una part inferior de l’habitacle totalment plana permeten oferir una habitabilitat extraordinària. Un enorme espai que ha permès desenvolupar el concepte ‘Living Space’, amb el qual els enginyers volien que els ocupants se sentissin com a la seva pròpia sala de casa.

El primer cOTXE de casa

Hyundai vol que l’Ioniq 5 sigui el primer cotxe d’una família. Per això l’ha dotat d’una gran autonomia d’ús, d’un interior súper funcional i d’un maleter molt aprofitable, amb 527 litres de capacitat.

Connexió total

Aquest model equipa la connexió Andoid Auto i Apple CarPlay sense fils, a més d’una interfície visible a través de les seves dues grans pantalles de 12,5 polzades. A aquests dos monitors s’hi suma un Head-Up Display amb realitat augmentada i una tecnologia d’ordres de veu naturals per enviar accions al sistema.

Una pila portÀtil gEGANT

L’Ioniq 5 està preparat per subministrar energia quan calgui a través de la tecnologia V2L. Aquest sistema permet carregar dispositius elèctrics utilitzant la pròpia bateria del vehicle, lliurant fins a 3,6 kW de potència màxima. Així, és possible carregar fins i tot un altre vehicle elèctric amb aquesta tecnologia.

un autÈntic ESPORTIU

El lliurament immediat dels 605 Nm de parell motor de la seva versió més prestacional permet gaudir d’una acceleració de 0 a 100 km/h en només 5,2 segons.

RespECTUÓS AMB el planeta

Per a confeccionar l’habitacle s’han emprat múltiples materials reciclats, com ara el cuir processat de forma ecològica o les fibres reciclades a partir d’ampolles de plàstic amb què s’ha confeccionat la tapisseria.

preU accesSible

Amb totes les ofertes, descomptes i ajuts, l’Ioniq 5 està disponible des de només 33.800 euros. A més, Hyundai ofereix una garantia de 8 anys o 160.000 quilòmetres per a les bateries.