Volkswagen presenta el concepte ID.X Performance

L’ID. X Performance aporta esportivitat a la gamma elèctrica

L’ID. X Performance aporta esportivitat a la gamma elèctrica / J. Pinés

J. Pinés

Volkswagen contínua amb el desenvolupament de la seva gamma elèctrica ID. amb el desenvolupament de noves propostes com és el cas de l’ID.X Performance. Es tracta d’un prototip sobre el qual la marca alemanya treballa per a crear una berlina de tall esportiu. La plataforma modular de propulsió elèctrica MBE de Volkswagen és la base sobre la qual es basa aquest model de configuració tres volums amb una carrosseria al més pur estil gran coupé de quatre portes.

Un exterior que destaca per detalls com el splitter davanter i el difusor posterior de carboni o les seves llandes de 20 polzades. En el pla dinàmic, l’ID.X Performance ha augmentat la convergència 80 mil·límetres i s’ha rebaixat 60 mil·límetres la suspensió esportiva amb molls especialment rígids. Una sèrie de mesures necessàries per a assumir els 558 CV de potència provinents dels seus dos motors elèctrics, que a més compten amb un vertiginós lliurament de potència a través de la seva funció «Boost», alhora que li doten de tracció a les quatre rodes.

L’habitacle del ID.X Concept no renúncia al caràcter esportiu sota el que s’ha creat, amb seients de carboni de tipus bucket, mentre que la consola central compta amb una pantalla gran independent de 17 cm de diagonal.