Necrològiques del 29 de març de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

CASSÀ DE LA SELVA

EULALIO ESTRELLA PEÑA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Cayetana Jiménez Delgado. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

EL MALLOL

TERESA BERGA ROVIRA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Toronell Xicoy i tenia dos fills. Residia al Mallol, Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

FIGUERES

FRANCISCO GONZÁLEZ ALCONADA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Gregoria Monsalvo Sánchez i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

QUIMETA BOSCH GARNATCHA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Montoliu Vila i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CARMINA MOLINET CALVEROL

Era casada amb Ignasi de Ribot de Balle. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JOSÉ CARRASCO LORCA

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Montserrat Ballesta Trabalon. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLAGOSTERA

MARGARITA MARTÍNEZ MONT

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Claude Blariau. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

MADREMANYA

DOLORS RIBAS CASTELLÀ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Vilà Castelló. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al cementiri de Madremanya.

OLOT

TEODORO VERDAGUER CROS

«Doro»

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Montserrat Domènech Fàbrega i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ORDIS

MONTSERRAT DEULOFEU GRATACÓS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Julio Gutiérrez Fernández i tenia tres fills. Residia a Ordis. Serà incinerada avui dimecres, a les 12 del migdia, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

PALAFRUGELL

JOSEP PIFERRER RIGALL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Francisca Cabezas Sabater. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALS

JOAN JAUME PASCUAL

Ha mort als 79 anys. Era vidu d’Angela Cayuela Cayuela. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

MARIA PUJADAS SURRELL

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Domingo Figarola Muixach. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Ullà.

SALT

EVA ARTASONA RODRÍGUEZ

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Carlos Gargallo Salvador. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ESTEVE D’EN BAS

AGUSTÍ GELIS BLANCH

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Pilar Xifre Murlà i tenia un fill. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MONTSE TOMAS FRANQUESA

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Jose Antonio Jurado Caroso. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILABERTRAN

Mª JOSE PUENTEDURA LINARES

Ha mort als 47 anys. Era casada amb Juan Carlos Burria Velasco i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

VILANANT

M. ÀNGELS GINJAUME ARBUSSÀ

Ha mort als 65 anys. Era soltera. Residia a Vilanant. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts a la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint