Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 29 de març de 2023

Necrològiques DdG

CASSÀ DE LA SELVA

EULALIO ESTRELLA PEÑA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Cayetana Jiménez Delgado. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

EL MALLOL

TERESA BERGA ROVIRA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Toronell Xicoy i tenia dos fills. Residia al Mallol, Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

FIGUERES

FRANCISCO GONZÁLEZ ALCONADA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Gregoria Monsalvo Sánchez i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

QUIMETA BOSCH GARNATCHA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Montoliu Vila i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CARMINA MOLINET CALVEROL

Era casada amb Ignasi de Ribot de Balle. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JOSÉ CARRASCO LORCA

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Montserrat Ballesta Trabalon. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLAGOSTERA

MARGARITA MARTÍNEZ MONT

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Claude Blariau. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

MADREMANYA

DOLORS RIBAS CASTELLÀ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Vilà Castelló. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al cementiri de Madremanya.

OLOT

TEODORO VERDAGUER CROS

«Doro»

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Montserrat Domènech Fàbrega i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

ORDIS

MONTSERRAT DEULOFEU GRATACÓS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Julio Gutiérrez Fernández i tenia tres fills. Residia a Ordis. Serà incinerada avui dimecres, a les 12 del migdia, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

PALAFRUGELL

JOSEP PIFERRER RIGALL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Francisca Cabezas Sabater. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALS

JOAN JAUME PASCUAL

Ha mort als 79 anys. Era vidu d’Angela Cayuela Cayuela. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

MARIA PUJADAS SURRELL

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Domingo Figarola Muixach. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Ullà.

SALT

EVA ARTASONA RODRÍGUEZ

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Carlos Gargallo Salvador. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ESTEVE D’EN BAS

AGUSTÍ GELIS BLANCH

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Pilar Xifre Murlà i tenia un fill. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MONTSE TOMAS FRANQUESA

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Jose Antonio Jurado Caroso. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILABERTRAN

Mª JOSE PUENTEDURA LINARES

Ha mort als 47 anys. Era casada amb Juan Carlos Burria Velasco i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

VILANANT

M. ÀNGELS GINJAUME ARBUSSÀ

Ha mort als 65 anys. Era soltera. Residia a Vilanant. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts a la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats