Necrològiques del 27 d'agost de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

Captura2

Captura2 / Sendo Masgrau

BÀSCARA

JOSEFINA MUÑOZ MARTÍNEZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel Reina Muñoz i tenia dos fills. Residia a Bàscara. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

BLANES

PACO DÍAZ CARRASCO

Era casat amb Ana María Cabot Vila. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CALONGE

ARGIMIRO CHAVES BLANCO

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anne Louise Petiet Marks i tenia cinc fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

FIGUERES

ENRIC PARDOS PALLISERA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb

M. Rosa Blavi Pascual i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge,

a 1/4 de 2 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

ROSA COLOM MASÓ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Padrosa Grau i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GARRIGÀS

LOLI MARTÍNEZ ESCOBAR

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Josep Bagué Ferrer i tenia dos fills. Residia a Garrigàs. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

JOSÉ FERNÁNDEZ DELGADO

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

PERE BATLLE CROSAS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Egea Franch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

MARÍA MERCEDES GONZÁLEZ

DE LA PEÑA FERRER

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

JOSEFINA GUINART CROUZET

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jaume Petit Esteve. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 9 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

MARIA BARNÉS RUSCALLEDA

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Josep Gabarda López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

NEUS CASAS CARBÓ

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Josep Darnés Pararols. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 6 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

ÀNGELA PUJADAS DEULOFEU

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Àngel Bisa Formentí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

LLADÓ

RAMONA MIR COSTA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Rovira Caixàs i tenia dos fills. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Lladó.

OLOT

ROSA BOADAS PUIGDEMONT

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Isidre Colom Marcè. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

PALAMÓS

JOSEP LLUÍS VENTURA CABALLOL

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Teresa Rou Vila. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PONTÓS

MANUELA GARCÍA MORENO

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Daniel Sierra Benet i tenia cinc fills. Residia a Pontós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Pontós.

SANT HILARI SACALM

JOAN GÜELL VALLS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Fugueras Masmiquel. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

Subscriu-te per seguir llegint