Necrològiques del 31 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Redacció

BLANES


ANTONIO JULIÀ MEDRANO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carmen Sabio Guillén. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CALONGE


ANTONIO MINGORANCE RODRÍGUEZ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb María Cobos Ruiz i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

CELRÀ


CARME BOSCH BOSSACOMA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Reixach Granés. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

FIGUERES


MARIA NAVARRO SANTOS

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Batlle Batlle i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


ANTONIA TRAPERO LÓPEZ

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Jeronimo González Pérez.  Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PACO DELGADO PACHECO

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Manuela Garví. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL MATEU NIERGA

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


DOLORS GOTAS SIMÓN

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Mercader Cabarrocas. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Feliu de Boada, Palau Sator.

LA JONQUERA


PAQUITA GÓMEZ CASTAÑO

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

MASSANES


JOSEP TORRENT XAUBET

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Massanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Massanes.

OLOT


FRANCESC XAVIER MAS DEMIQUELS

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmina Buch Casellas i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PALAMÓS


CLARA CAPDEVILA MARRONI

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al cementiri de Palamós.

ENCARNACIÓN CABRERIZO URÉNDEZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Morillas Tejada. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PLATJA D’ARO


JULIO CARRERA CASTRO

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Asunción Lladó Pla i tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

SALT


MIGUEL ÁNGEL HARO GONZÁLEZ

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Josefa Tenllado Rodríguez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT GREGORI


JUAN LOZADA GARCÍA

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Antonia Blánquez Martínez. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ


MARIA CINTA ROURA LLAMBRICH

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Salvador Candal Serra. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint