Necrològiques del 8 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Redacció

BESCANÓ

ISABEL SOLER TEIXIDOR

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Faustino Calvet Aliu i tenia tres fills. Residia a Bescanó. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres al tanatori Mémora de Salt.

CASSÀ DE LA SELVA

JOAN LLANDRICH CORREDOR

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Anna Barnés Albertí. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

ROSARIO SANTOS MARTÍNEZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Eduardo Catalán López i tenia sis fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO RUIZ ASENSIO

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

JUANA DÍAZ VALENZUELA

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Bernardo Jiménez Méndez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

JOAN ROCA ARMENGOL

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Grabulosa Daranas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LIBERTAD FANEGO CASTILLO

Ha mort als 36 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

MILA VILLARES DOMÈNECH

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Didac Hernández Sánchez. Residia a Girona.

ÀNGEL QUINTANA TENA

Ha mort als 62 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

RAMIRO ARMENGOL PAU

Ha mort als 85 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL PUJADAS FELIU

Ha mort als 95 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ GIRONÈS RIERA

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Josep Casas Parramon. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MATA

JUAN MANUEL GARCÍA HERMOSILLA

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Ramona Garrido Cabrera. Residia a Mata, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

NAVATA

AGUSTÍN JIMÉNEZ YUSTE

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Rosa Maria Fortea Chico. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

JORDI FORGA OLIVERAS

Ha mort als 78 anys. Era casat amb M. Assumpció Bassols Bassols i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

TERESA MUNTADA BALAGUÉ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Cruells Masdeu i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

DOLORS BATLLE TARRÉS

Ha mort als 63 anys. Era vídua de José Gómez Gómez i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà passat dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

ROSES

ÁNGEL LABRADOR LIETOR

«Tata del bar»

Ha mort als 92 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN MARTÍN CASADO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de David Pérez Llinàs i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

TERESA JUAN BUSQUETS

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Lluís Valls Juanhuix. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

SANT DALMAI

ESPERANÇA FRANCISCO SERRA

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Miquel Bagué Salavedra. Residia a Sant Dalmai. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Dalmai.

Subscriu-te per seguir llegint