Necrològiques del 13 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Redacció

Gabriel Ferraté i Pascual.

Gabriel Ferraté i Pascual. / DdG

CALDES DE MALAVELLA

ENRIC VILALTA GENÍS

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolors Ciurana Ciurana. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FIGUERES

CARLOS GAZAPO VIÑAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Hernández Roca i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JOAN FINAZZI VIÑALS

Ha mort als 80 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

ROSER VERDOLET TABERNER

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Massó Crehuet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

MARTÍN ABRIL ZARAGOZA

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Maria Pilar Blain i tenia dos fills. Residia a Llançà. Serà incinerat al tanatori Àltima de Figueres.

OLOT

ROSER VIDAL BUCH

Ha mort als 88 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP FONTANELLA PLA

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Lourdes Pascual Pibernat. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PALS

ÒSCAR BONANY CAPDEFERRO

Ha mort als 49 anys. Era casat amb Agustí Pericay Pijaume. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

RIUDAURA

JOAN VILA PIZÀ

Ha mort als 79 anys. Era casat amb M. Carme Blasco Franco i tenia dos fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

FRANCESC PUIGVERT PLANTALECH

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosa Planella Roqueta. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CONXITA COLL TENA

Ha mort als 67 anys. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

ANTONIO ORTIZ LINARES

Ha mort als 73 anys. Tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint