Necrològiques del 5 de març de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Redacció

CRUÏLLES

JOSEP SUBIRANA ORIOL

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cruïlles.

FIGUERES

ANA DE LA CONCEPCIÓN ANTÚNEZ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miguel Piris Alfonso i tenia set fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

TERESA TOMAS ROBLEDO

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Emilio Gordon Molina i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MASARAC

MARIA TUBERT MOLAS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Felipe Barbancho Ubeira i tenia tres fills. Residia a Masarac. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de l’Om de Masarac.

OLOT

JOSEP ROTA BARRERA

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Gironell Compta i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

QUART

BERNARDINO CORONADO MARTÍNEZ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Elvira González Muñoz. Residia a Quart.

SALT

JOAN BUSTINS TORRA

Ha mort als 90 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint