Necrològiques del 21 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Dolores Pavón Martí

Dolores Pavón Martí / Redacció

BLANES

BIENVENIDO SÁNCHEZ PÉREZ

Ha mort als 70 anys. Era casat amb María Esther González Fernández. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

MERCÈ TOMÀS VILÀ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Saguè Esteva. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

GIRONA

LORENZO PALOMARES LARA

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORES PAVÓN MARTÍ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Xavier Tomàs Barrera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

L’ESCALA

FRANCISCO SEDEÑO MILLÁN

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carmen Sierra Olivera. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCISCO CABELLO MEDINA

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Maria Paneque Porras. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LA JONQUERA

PEPI VÁZQUEZ CORENTO

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Lloveras Salellas i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

MEDINYÀ

QUIMETA SALA MOY

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joaquim Pagès Ferrer. Residia a Medinyà - Fellines. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAFRUGELL

CACHO RODRÍGUEZ CASCO

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Gloria Ramírez Pistachi. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CARMEN VILERT VILA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Puigvert Alabau. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

QUART

MARUJA ALMAGRO PÉREZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Graciano Marín. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALT

JUAN MIGUEL ALANIS ASENCIO

Ha mort als 64 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint