Els millors plans per sortir de casa aquest cap de setmana

L'agenda d'aquest cap de setmana a les comarques gironines aplega un munt de propostes entre fires, concerts o festes majors

Els millors plans per sortir de casa aquest cap de setmana.

Els millors plans per sortir de casa aquest cap de setmana. / freepik / vwalakte

Barraques de la festa major de Sant Martirià | Banyoles

Aquest divendres, a partir de les 11 de la nit, al Recinte de Barraques, dins la Festa Major de Sant Martirià, actuacions musicals a càrrec de Julieta, La Élite i Las Testarudas.

Inauguració de la Casa Natal de Salvador Dalí | Figueres

Aquest divendres a les 18 h, festa d’inauguració de la Casa Natal Salvador Dalí, audició de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal. A les 20 h, estrena del documental Casa Natal Salvador Dalí, quan tot va començar, d’Alba Cros. Finalitzarà amb un concert de Jazz del grup Smoke Jazz Quartet.

Fira de la llet | Vilobí d'Onyar

Durant tot el cap de setmana se celebra la XII Fira de la Llet i la XXXVI Festa de Sant Galderic. Aquest divendres comencen les activitats i, a les 20 h al Teatre Can Sagrera, hi ha un maridatge de vins amb formatges, a càrrec del Celler La Vinyeta.

El Temporada Alta, imparable | Girona

Aquest divendres a les 20 h a la Sala la Planeta, es representarà la obra «Eufòria i Desazón» de Sergio Boris i la interpretació de Èric Balbás, Maria Hernández.

Aniversari de la 22 | Girona

Aquest divendres a partir de les 18.30 h, brindis pels 45 anys de la Llibreria 22 de Girona amb alguns escriptors com Joan Enric Barceló, Martí Gironell, Miquel Fañanás i Joaquim Nadal, entre d’altres.

Morphium torna a la Mirona | Salt

Morphium torna a la Mirona a presentar el seu últim disc de la forma més salvatge després de passar recentment del Main Stage del Resurrection Fest o la gira europea amb els americans Ill Niño. Van estar durant la pandèmia presentant aquest ¨The Fall¨ amb les restriccions del covid, ara venen el divendres 20 d´octubre amb tota l’energia a la qual ens tenen acostumats. Els acompanyen els Empordanesos Erio i els desapareguts Head Injury que es reuneixen després d’11 anys per rememorar en directe les seves cançons més emblemàtiques i posar la cirereta al pastís d´aquesta brutal nit de metal.