Com preparar un "ice Cream Bar" per a un esdeveniment
Gaudeix de l'estiu i els gelats
Les teves festes, ara, personalitzades i amb sabor d'estiu
Eva Remolina / AMIC
Un "ice cream bar" és una "estació" o taula dedicada a la preparació personalitzada de gelats. És una opció divertida i refrescant per a muntar en qualsevol celebració, sobretot si coincideix en els mesos més calorosos, i que té la singularitat de permetre als convidats crear els seus propis gelats amb diferents sabors i cobertures.
Aquestes són algunes idees de com organitzar una taula de gelats en qualsevol festa o esdeveniment:
1. Selecció de gelats: Proporciona una varietat de sabors de gelat perquè els convidats puguin triar els que més els hi agradin. Inclou opcions clàssiques com vainilla, xocolata, nata i maduixa, així com sabors més atrevits com la llimona, el mango o la menta.
2. Toppings o cobertures: Prepara una gran selecció de toppings per als gelats. Pots incloure xocolata fosca i blanca, caramel, salsa de maduixa, nata muntada, fruits secs o cereals picats, gominoles, galetes minis, neules, coco ratllat, etc.
3. Cucurutxos i terrines: Proporciona cucurutxos, copes, terrines o galetes per als convidats. D'aquesta manera, podran triar com menjar el seu gelat.
4. Decoració temàtica: Per fer que l'experiència del "ice cream bar" sigui més especial, pots decorar l'espai amb una temàtica concreta. Per exemple, si és una festa a l'estil tropical, pots afegir decoracions com flors hawaianes, para-sols de paper i figures de fruites com plàtans i pinyes.
5. Opcions per a dietes especials: No oblidis tenir en compte les necessitats dietètiques dels teus convidats. Proporciona opcions de gelat sense lactosa, veganes o lliures de gluten, així com cobertures sense gluten per als qui tinguin restriccions alimentàries.
6. Estació de begudes: Complementa l'"ice cream bar" amb una estació de begudes refrescants. Pots tenir aigua, begudes gasoses, sucs de fruita i fins i tot batuts per acompanyar els gelats.
7. Cartells i instruccions: Col·loca cartells explicatius per a indicar com funciona l'"ice cream bar" i com els convidats poden fer els seus propis gelats. Això evitarà confusions i ajudarà al fet que tothom pugui gaudir de l'experiència sense problemes.
Preparar un "ice cream bar" en la teva pròxima festa, és una opció segura que farà les delícies dels teus convidats i els permetrà gaudir d'una experiència refrescant i personalitzada. Bon profit!
- Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
- El truc de la fregona que fa embogir a tothom: les juntes queden impecables
- Així captava a noies el lama detingut per donar mercuri als seus fidels: "La relació sexual serà un instrument de més consciència
- Gairebé 18.000 persones es presenten a les oposicions per a cobrir 9.344 places docents a Catalunya
- Quin temps farà aquest dissabte a Girona?
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Tanca la residència Bellamar de Platja d’Aro
- Els productors de musclo del Delta preveuen que totes les cries provinguin de Roses entre els pròxims quatre i sis anys