El Pirineu de Girona i la Costa Brava compten amb tots els elements necessaris per ser una destinació descoberta, redescoberta i intensament viscuda.

Terra de creatius com Salvador Dalí i Ferran Adrià, que captiven els sentits dels visitants amb creacions plàstiques i culinàries. El viatger no es pot perdre el Triangle Dalinià, integrat pel Teatre-Museu Dalí de Figueres, la Casa-Museu Salvador Dalí de Portlligat, prop de Cadaqués, i la Casa-Museu Castell Gala Dalí de Púbol, i després d´aquest recorregut podrà endinsar-se en el cap de Creus.

El Pirineu de Girona presenta 2 estacions molt diferenciades: l´hivern amb les estacions d´esquí a ple rendiment i l´estiu amb la possibilitat de practicar tot tipus d´activitats de muntanya. El rerepaís ofereix al visitant un espai natural únic, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i poblacions amb un sòlid pòsit històric com ara Besalú, Ripoll, Camprodon i Llívia, que atorguen un atractiu especial als Pirineus catalans i orientals.

La Costa Brava, coneguda per molts per les seves àmplies platges i cales envoltades de vegetació i penya-segats rocallosos, s´estén des de Portbou fins a Blanes, i al llarg d´aquesta geografia mostra generosament una col·lecció de joies naturals, patrimonials, gastronòmiques i culturals que s´han de captar amb els cinc sentits.

Sens dubte, el Pirineu de Girona i la Costa Brava ofereixen un ampli ventall de possibilitats al visitant que arribi a aquestes terres atret pel clima, la naturalesa, la cultura, la gastronomia, l´oci, les activitats i l´hospitalitat dels seus habitants. L´àmplia oferta de productes turístics —turisme nàutic, senderisme, cicloturisme, golf, salut i benestar, cultura, congressos, sol i platja i una magnífica gastronomia que avui reuneix 20 estrelles Michelin—, d´allotjaments de diferents tipologies, infraestructures modernes i serveis de qualitat fan possible gaudir de la nostra destinació al llarg de tot l´any.