Neox, un dels canals de TDT d'Antena 3, celebra l'encesa digital amb una de les estrenes més esperades del moment: la sèrie musical Glee. A partir d'avui a les 22 hores, els espectadors de Neox disfrutaran cada dilluns amb dos capítols de la nova ficción, aclamada a tot el món.

Glee, estrenada el 2009 als Estats Units, s'ha convertit en la sèrie revelació de la temporada gràcies a l'èxit de públic i crítica en aquell país, on ha estat guardonada amb el Globus d'Or a la Millor Comèdia i el premi del Sindicat d'Actors (SAG) al Millor Elenc en una comèdia.

Els perdedors més estimats

Ambientada a l'institut de secundària McKinley, Glee és una història de losers (perdedors) que tenen l'oportunitat de convertir-se en vertaderes estrelles de la música.

La sèrie narra les peripècies del professor Will Schuester (Matthew Morrison -Hairspray a Broadway) quan decideix tornar a posar en marxa el cor escolar i fer-se càrrec de la seva direcció. El cor McKinley va ser en el seu moment un dels millors dels Estats Units, però en els últims anys la seva influència ha decaigut i ha acabat desapareixent. Schuester vol ressucitar-lo i amb ell la fama de l'institut a nivell nacional.

Per sorpresa de Schuester, els alumnes que es presenten per a la formació resulten ser els inadaptats socials del centre. Però, lluny de resultar un problema, el professor haurà d'esbrinar com convertir aquests losers en cantants i participar en els campionats nacionals de cors, uns concursos molt populars als Estats Units.

Per fer-ho, comptarà amb l'ajuda de la professora Emma Pillsbury (Jayma Mays -Betty), però haurà de sobreposar-se al desencant de la seva dona Terri Schuester (Jessalyn Gilsig -Nip/Tuck), entestada en què deixi la seva feina en el centre, i a l'escepticisme dels seus col·legues professors, començant per l'entrenadora de les cheerleaders de l'institut, Sue Sylvester (Jane Lynch -Dos hombres y medio).

El cor del McKinley està format per Kurt (Chris Colfer), un tenor amb aires de soprano, molt donat a veure el costat dramàtic de les coses; Mercedes (Amber Riley), una dinàmica aspirant a diva; Arty (Kevin McHale, un guitarrista paralític que passa les hores fugint de l'assetjament dels bandarres de la classe, i Tina (Jenna Ushkowitz), una noia un xic maldestra, que necessita contenir el seu tartamudeig abans de pujar a l'escenari.

L'única esperança de Will és la incorporació de dos nous talents com Rachel Berry (Lea Michele), una perfeccionaista que està convençuda que el cor pot ser el seu bitllet cap a la fama, i Finn Hudson (Cory Monteith -Kyle XY), el popular quarterback de l'equip de l'institut que té pinta d'actor de Hollywood i una veu a l'estil Motown, però que no vol que la seva reputació es ressenteixi per entrar a formar part d'aquest cor d'inadaptats.

Les cançons de Glee, que són versions de temes musicals clàssics i moderns, són les més sol·licitades a iTunes i els vídeos musicals d'aquesta sèrie són dels més descarregats a Youtube.