Aquesta nit la Sexta estrena en prime time Undercovers, la nova sèrie del creador de sèries com Perdidos Fringe, J.J,. Abrams.

La sèrie, que va ser cancel·lada als Estats Units després de la seva primera temporada, narra la història d'una parella nord-americana aparentment normal, els Bloom, que viuen en un barri residencial i regenten una companyia de càtering.

Però les aparences enganyen i no són tan normals, sinó que són dos exagents de CIA que, quan es van casar, van decidir retirar-se del món de l'espionatge.

Quan la CIA perd la pista d'un antic company de la parella, l'agència recorre als Bloom per a intentar rescatar-lo. Cadascú accepta l'encàrrec sense fer-ho saber a l'altre, però aviat tornaran a treballar conjuntament en aquesta aventura.

De Madrid a París i de París a Moscou, seguiran la pista del seu company, mentre s'adonen que l'emoció i l'adrenalina era l'ingredient que faltava al seu matrimoni, marcat per la rutina.

Així, la sèrie barreja l'acció i el suspens amb les trames familiars que protagonitza la parella formada pels actors Boris Kodjoe y Gugu Mbatha-Raw. Els acompanyen Gerald McRaney (interpreta l'agent Carlton Shaw) i Carter Mac Intyre (que dóna vida a Leo Nash, l'amic de la parella que ha desa?paregut).

Piloto (capítulo 1)

Steven y Samantha Bloom fueron dos de los mejores espías de la CIA. Ahora, a pesar de llevar años alejados de la agencia, serán reintegrados en el equipo para investigar la desaparición de un amigo.

Instrucciones (capítulo 2)

Un misterioso destacamento de seguridad privada es contratado para secuestrar a la científica Dayita Nasir. La CIA, a través de Carlton, uno de sus mandos, encarga la misión de rescatarla al matrimonio Bloom. Los problemas no dejarán de sucederse hasta que consigan dar con su paradero y descubran las razones de su secuestro.