«Holding»: Un petit poble que amaga masses secrets

L’adaptació en format sèrie del best-seller de Graham Norton arriba avui al catàleg de Filmin

L’actor Conlet Hill en el paper de l’agent PJ Collins.  | FILMIN

L’actor Conlet Hill en el paper de l’agent PJ Collins. | FILMIN / ddg. girona

ddg. girona

La sèrie irlandesa Holding, una comèdia dramàtica que adapta el best-seller de l’actor i presentador britànic Graham Norton, desembarca avui a Netflix. Ambientada a la tranquil·la vila de Cork, al sud d’Irlanda, la sèrie segueix la història de PJ Collins, a qui dona vida l’actor Conlet Hill, un agent de policia sense gaire traça a qui cau el mort d’investigar la troballa d’un cos sepultat al poble. El cadàver pertany a Tommy, un jove veí que va desaparèixer 20 anys enrere durant el comiat de solter. Amb la descoberta, es destapen velles històries creuades entre Tommy i els habitants de Cork, i es revelen els grans secrets del petit poble.

«Vaig decidir trencar la meva norma de no ficar-me en projectes televisius quan em vaig adonar que, un any després d’haver llegit la novel·la de Graham Norton, seguia recordant els noms de tots els personatges. És una història especialment càlida i tendra» explica, segons un comunicat, la directora Kathy Burke, que debuta en en televisió després d’una reeixida trajectòria en el món del teatre.

Holding, que consta de quatre episodis de 45 minuts cadascun, també compta en el seu elenc amb Charlene McKenna (Peaky Blinders), Conleth Hill (Joc de Trons), Brenda Fricker (Mi pie izquierdo), Clinton Liberty (Normal People) i Siobhán McSweeney (Derry Girls).

Subscriu-te per seguir llegint