L’humor quotidià de Martita de Graná arriba a AtresPlayer

La plataforma estrena «¡Martita!», una minisèrie sobre la complexitat d’adaptar-se a nous entorns

Un moment del rodatge de la sèrie «¡Martita!». | YOUPLANET

Un moment del rodatge de la sèrie «¡Martita!». | YOUPLANET / ddg. girona

ddg. girona

Marta Martínez, coneguda com a Martita de Graná, desembarca des d’avui a AtresPlayer amb el seu primer format televisiu. La plataforma del grup Atresmedia estrena ¡Martita!, una minisèrie produïda per YouPlanet en què l’humorista i influencer que ha conquerit el públic amb el seu humor sincer i desenfadat, serà la protagonista . Amb un enfocament fresc i divertit, la producció narra la història d’una professora que ha esdevingut una famosa humorista i celebritat de Granada. Ara, nouvinguda a Barcelona per finalitzar la gira, se sent com un «peix fora de l’aigua» malgrat els seus intents per encaixar en una ciutat de postureig. La minisèrie està escrita per Oriol Jara i dirigida per Irene Moray.

Al llarg de sis capítols, els espectadors podran viure el procés d’adaptació de la protagonista a la ciutat de Barcelona. A mesura que avança la trama, la protagonista s’enfrontarà a desafiaments i obstacles, però també trobarà la força necessària per redescobrir-se i reprendre’n el camí original.

Reconeguts actors i humoristes com Maru Candel, José Corbacho, Roger Batalla, Marta Aguilar o Mariola Fuentes completen l’elenc d’una sèrie que «convida» l’espectador a fer-se preguntes sobre el món que ens envolta, segons detalla la productora.