Mercedes Milá torna a TVE amb un espai d’entrevistes

La periodista catalana es posarà al capdavant del programa sobre història «No sé de qué me hablas»

ddg. madrid

Mercedes Milá torna a RTVE amb un programa propi 33 anys després del seu últim projecte a la cadena pública. Ho fa amb el gènere en què va començar la carrera, l’entrevista, i amb un format que, sense perdre l’essència d’aquest gènere, aprofundeix el passat recent d’Espanya. A No sé de qué me hablas, la periodista catalana mostrarà als joves el passat del país a través del seu extens arxiu d’entrevistes i, alhora, intentarà comprendre el país actual mitjançant els testimonis i les experiències de gent jove.

Cada entrega tractarà un gran assumpte atemporal i d’interès general. En un to distès, Mercedes Milá entrevistarà personatges coneguts i relacionats amb el tema. En algunes ocasions, es tractarà de persones que ja va entrevistar fa dècades, i d’altres, protagonistes que tenen coses a dir sobre la temàtica escollida, però que mai abans no ha entrevistat.

El públic jugarà un paper actiu i estarà format per persones de diferents edats i punts de vista, que siguin un reflex del món en què vivim i amb l’objectiu que aportin opinions tan diverses a la mateixa societat espanyola.

El programa estarà produït per RTVE en col·laboració amb Zanskar Producciones, amb qui Milá ha treballat en els seus últims programes a Movistar+.