Netflix estrena la sèrie 'One Piece'

La sèrie amb personatges reals té 8 capítols

'One Piece' 2023

'One Piece' 2023 / Netflix

Abril Benítez

No és la primera vegada que Netflix intenta fer una sèrie del món 'Anime', tot i que, les altres vegades, l'experiència no ha estat gaire positiva, segons 'Las provincias'. Així i tot, ha decidit tornar-ho a provar, però aquesta vegada amb una sèrie manga que ha triomfat al Japó i a altres països, un d'ells Espanya.

'One Piece' explica la història d'un jove, Monkey D. Luffy, el qual, abandona el seu poble perquè vol trobar un tresor i convertir-se en el rei dels pirates. La sèrie va començar a emetre els seus capítols l'any 1999. Actualment, ja ha emès més de 1.000 capítols. A part, compta amb més de 100 llibres en paper. I el 'merchandising' al respecte és impressionant.

Netflix ha apostat per fer la sèrie amb personatges reals i els seus protagonistes estan interpretats per Iñaki Godoy com a Monkey D. Rffu, Emily Rudd com a Nami i Mackenyu com a Roronoa Zoro. Són 8 capítols, els quals s'estrenaran tots el mateix dia, avui, 31 d'agost de 2023. 

Cada capítol tindrà una durada d'uns 60 minuts aproximadament, segons 'AS'

L'autor de 'One Pice', Eiichiro Oda, ha supervisat tota la producció de la sèrie. Fins i tot, ha estat qui ha escollit els actors i les actrius que faran possible aquesta superproducció. Així doncs, esperem amb molt entusiasme poder gaudir d'una minisèrie que de, ben segur, no ens deixarà gens indiferents!