Joel González, campió olímpic de taekwondo en els Jocs de Londres 2012, va mostrar el seu desig de «tornar a ser el millor» el proper 18 d'agost a Rio de Janeiro, on competirà en la categoria de ?menys de 68 quilograms, deu per sobre del pes amb el qual va participar a la capital anglesa.

El figuerenc va assegurar en una roda de premsa celebrada a la Vila Olímpica que a la ciutat carioca confia a repetir l'or aconseguit fa quatre anys sabent que és una nova categoria». Aquest canvi suposa per Joel González «una nova motivació».

«No volia intentar el mateix sinó posar-me noves fites perquè la il·lusió fos del cent per cent», va confessar Joel González, qui va destacar així mateix que en el seu pes «s'ha ajuntat gent molt bona». Quatre d'ells van ser medallistes en els Jocs Olímpics de Londres. «Serà divertit per a l'aficionat i complicat per a mi. Serà dur, però tant de bo pugui estar a la final i aconseguir que la gent segueixi els combats, com va passar fa quatre anys», va recalcar. Preguntat per la possibilitat que el taekwondo espanyol repeteixi triplet a Rio, Joel González va contestar: «El que va passar a Londres va ser una gesta molt gran, és molt difícil de repetir». A Londres, Espanya va guanyar tres medalles en taekwondo amb només tres participants.