Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

Els millors plans pel cap de setmana a Girona

Els millors plans pel cap de setmana a Girona / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

El White Summer es reubica · Del divendres 4 al dimarts 15 d’agost · Carretera C31 (Km 326), Palamós

Música en viu, moda, gastronomia, tallers creatius i exhibicions artístiques tornaran a ser l’eix central sobre el qual girarà el White Summer, el festival que s’estrena a Palamós, després d’una dècada a Pals. El White Summer, que s’ubicarà ara a tocar de la carretera C31, prop d’un espai de kàrting, comptarà en el seu primer cap de setmana amb l’espectacle musical Les aventures de Geronimo Stilton (divendres 4, 21 h); un tribut a Mecano (dissabte 5, 22 h) i l’actuació de Delafé y las Flores Azules (diumenge 6, 22 h). El cartell musical d’aquesta edició també inclou noms com Suu, Cariño, Ladilla Rusa, Arde Bogotá o Les que Faltaband. 

White Summer

White Summer / DAVID APARICIO

Itaca Band i Santa Salut · Fins dissabte 12 d’agost · Caldes de Malavella

Itaca Banda, Santa Salut, Auxili o La Loca Histeria seran alguns dels artistes que posaran la música a la festa de Caldes de Malavella, que aquest entre avui i diumenge ofereix el gruix de la programació.

Itaca Band

Itaca Band

La delicadesa de Grabu · Dissabte 5 a les 22h · Rectoria de l’Església, Sant Pau de Segúries

El jove músic garrotxí Arnau Grabolosa (Grabu), amb una proposta a mig camí entre el jazz i l’electrònica, obrirà dissabte la 24a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon.

Arnau Grabolosa Grabu

Arnau Grabolosa Grabu / DDG

De Quevedo a Skudero · Dissabte 5 · Carretera Comarcal GI610 (km 2), Roses

El jove músic canari Quevedo, és el cap de cartell del Mediterranea Roses, un esdeveniment que també fusiona en el seu cartell grans noms del reggaeton com Chimbala i Saiko amb llegendes de l’electrònica i la makina com Pastis & Buenri, Xavi Metralla, Skudero, PartyRaiser o The Whistlers. 

Quevedo

Quevedo / DDG

Les germanes Serrat · Diumenge 6 a les 13h · Sala Las Vegas, Sant Feliu de Guíxols

Les germanes Joana i Carla Serra, amb projectes musicals independents, es trobaran aquest diumenge a la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, per oferir un recital conjunt en el qual fusionaran les seves propostes, passant del folk i l’americana de la primera al pop més electrònic de la segona. 

Joana i Carla Serrat

Joana i Carla Serrat / DDG

Queen clou el Tempo · Diumenge 6 a les 20:30h · Plaça dels Jurats, Girona

Els britànics Majesty, una de les bandes de tribut a Queen més celebrades del món, arriba diumenge a Girona per posar la cirereta a la celebració dels 15 anys del festival Tempo. A la vetllada hi sonaran, com no pot ser de cap altra manera, èxits com We Will Rock You, Bohemian Rhapsody o Don’t Stop Me Now.

Majesty Queen Tribute

Majesty Queen Tribute / DDG