Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

Els millors plans pel cap de setmana a Girona

Els millors plans pel cap de setmana a Girona / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Música, platja i diversió · Divendres 25 a les 18h · Platja de Sant Antoni, Calonge i Sant Antoni

L’Orquestra Di-Versiones continua fent de les seves, i aquest estiu no podia ser menys, tot i portar prop de quaranta actuacions en els darrers mesos, han de sortir per la porta gran. Nou anys han estat els que el grup de versions més sol·licitat ha celebrat la Diverbeach, una festa ideal perquè grans i petits gaudeixin dels darrers dies de vacances. La banda ha aconseguit popularitzar i fer arribar aquest esdeveniment al públic únicament per les xarxes socials, del «boca en boca» han aconseguit reunir grans multituds i guanyar-se un escenari a la Costa Brava. L’any passat, després de dos anys de restriccions per la Covid, van assolir un públic amb unes 15.000 persones i aquest any es proposen repetir el número.

Diverbeach

Diverbeach / David Aparicio

Goerne torna a la Schubertíada · Dissabte 26 a les 20:30h · Canònica de Santa Maria, Vilabertran

La Schubertíada torna a convidar al seu escenari l’excepcional baríton, Matthias Goerne, qui ve acompanyat del pianista Alexander Schmalcz. Enguany proposen una varietat de peces musicals sobre l’espiritualitat.

.

.

Sopa de Cabra a Porta Ferrada · Dissabte 26 a les 22h · Guíxols Arena, Sant Feliu de Guíxols

És un dels grups catalans més coneguts, amb cançons que conformen una discografia mítica i que ompliran aquest cap de setmana l’auditori més gran de Catalunya. Sopa de Cabra porta l’Empordà a casa seva.

MANRESA . TEATRE KURSAAL . KURSAAL . CONCERT DE SOPA DE CABRA . SOPA DE CABRA . CONCERT

MANRESA . TEATRE KURSAAL . KURSAAL . CONCERT DE SOPA DE CABRA . SOPA DE CABRA . CONCERT / ALEX GUERRERO MAESTRE

El retorn de López · Divendres 25 a les 21h · Camí de Sant Marc, Puigcerdà

Després de delectar al públic amb les emotives El patio o Hijos del verbo amar, i després d’un any de silenci sobre els escenaris, Pablo López ha tornat al directe aquest 2023 amb cançons com Quasi i El abrazo más grande de todos los tiempos. Aquesta nit és el torn de l’Occident Summerfest Cerdanya.

PABLO LÓPEZ AL WIZINK CENTER

PABLO LÓPEZ AL WIZINK CENTER / JuanJo Martín

Un teatre desafiant · Divendres 25 a les 19:30h · Centre Cultural La Mercè, Girona

Les Fepipes és un col·lectiu ben lligat a la crítica social, per això porta l’acte Made in Clarió al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. En aquest desafien als espectadors i els fa veure el sotrac que provoca la falta de concordança entre expectativa i realitat amb dues situacions que semblen no tenir relació.

FITAG

FITAG

Dansa i música d’arreu del món · Diumenge 27 · Parc de Pedra Tosca, Les Preses

Amb l’ajuda de Viorica, la Compañía de Tango Julio Sosa, Crane, Minchanzaman i Guru, per veure i escoltar les danses i músiques de Moldàvia, Uruguai, Uganda, Índia i el Perú no caldrà viatjar gaire lluny. Passejar pel Parc de Pedra Tosca serà culturitzar-se.

6

Dansa i música d’arreu del món