Els millors plans per a sortir de casa aquest dissabte

Mercats Medievals, festes de Pasqua i concerts són algunes de les propostes per aquest dissabte

Els millors plans per aquest dissabte

Els millors plans per aquest dissabte / DdG

Un cap de setmana llarg sempre és un bon moment per a fer activitats diferents, i aquest cap de setmana arriba carregat de plans per a passar-s'ho bé.

Et portem una selecció de les millors idees per a sortir de casa

Festival de Còmic a Figueres

Durant tot el dia

Entre les 11 h i las 14 h a la Rambla, representacions dels espectacles «Sie7e», de la companyia Ymedio Teatro i «Spailp» de Fanzini Productions. A les 12 h i a les 17 h a la Rambla, espectacle Limo, d’Avital & Jochen. A les 11 h a l’Auditori Caputxins, conferència sobre Joan Capri, a càrrec de Teresa Serés. A les 19 h al Castell de Sant Ferran Cirque Inextremiste presenta «Exit». A les 21 h a La Cate, «Els millors moments», a càrrec d’Irantzu Varela. A les 22.30 h al Casino Menestral espectacle «Humor de micro», a càrrec de José Corbacho.

Mercat Medieval de Calonge

Durant tot el dia

El XXV Mercat Medieval de Calonge inclou l’exposició d’armadures, el torneig de cavalleria, la Medievàlia , tallers infantils, visites guiades, animació, mercat d’artesania i música en viu. Se celebra fins demà diumenge en diversos punts del nucli antic, incloent-hi el Castell.

La Santa Gresca de l'Ítaca

21.30 h

A l’escenari de la platja de Riells, La Santa Gresca de l’Ítaca, amb les actuacions de Triquell, Les Que Faltaband i Ryna Dj.

Festival Acústica 2023: Triquell

Triquell / Triquell

Festival de Peralada edició de Pasqua

A partir de les 18.30 h

A les 18.30 h a l’Església del Carme recital de piano a càrrec de Javier Perianes. A les 22.30 h a l’Església del Carme concert «Leçons de tenèbres», a càrrec de les sopranos Lili Aymonino i Gwendoline Biondeel i del Cor i Orquestra de l’Òpera Reial de Versalles.

Fira de la Garnatxa i del Brunyol de Garriguella

Durant tot el dia

La XXIV Fira de la Garnatxa i del Brunyol de Garriguella aplega diferents activitats: taller infantil d’elaboració de brunyols, degustacions, mercat d’alimentació i artesania, tast guiat de vins i garnatxa, ballada de sardanes, batucada i espectacle d’animació, entre d’altres.

Fira Medieval d'Hostalric

Durant tot el dia

Des d’avui i fins diumenge Hostalric celebra la 27a edició de la Fira Medieval. Al llarg de tres dies es podrà gaudir d’un ampli ventall d’activitats per a totes les edats com exhibicions, tallers, espectacles medievals, música i animació pels carrers del poble. 

Torneig MICFootball

Durant tot el dia

El MICFootball és el somni fet realitat per a qualsevol jugador de futbol base. A la Costa Brava s'ajunten les pedreres més prestigioses de tot el món. Cada Setmana Santa, joves talents dels cinc continents tenen la increïble oportunitat de sentir-se professionals i competir amb alguns dels millors jugadors del món. Consulta aquí el calendari d'avui, on es juguen els quarts de final i les semifinals.

Les millors imatges de la inauguració del MIC a Vilatenim

Les millors imatges de la inauguració del MIC a Vilatenim / MIC

Fira d'Artesania i Ceràmica de la Bisbal d'Empordà

Durant tot el dia

Fins avui fira mercat del sector de l’artesania de Catalunya, amb la participació d’artesans de diferents oficis vinguts d’arreu que ofereixen una mostra de qualitat de productes creats per ells mateixos i vinculats a la ceràmica i terrissa, joies, cistelleria, teixits, cuir...

Festa de Pasqua d'Agullana

Durant tot el dia

A les 11 h a la plaça Major, «It’s Magic». Espectacle en anglès que gira al voltant de la màgia però des del punt de vista d’un pallasso, en Ruskus Patruskus. A les 17 h La Bleda presenta «Les vacances de Madame Roulotte». A les 23 h a la sala Polivalent, versions de rock des dels hits més clàssics dels 50 fins ara amb l’actuació del grup Blue Duck. Tot seguit, a partir de la 01 h a la mateixa sala polivalent, la festa continuarà amb una sessió a càrrec de DJ Alegre.

Festa Major de Cornellà de Terri

Durant tot el dia

A partir de les 10 h al camp de futbol gimcana popular per a les famílies. A les 11.30 h a la plaça del Maig representació teatral al volant de la història del Cornut. A les 18 h a la plaça del Maig sortida de la cercavila amb la xaranga Bufant Fort. A les 20.30 h a l’Església vetlla pasqual. A les 23 h al polígon Pont-Xetmar nit de concerts amb l’actuació dels grups McMilan, Pelukass i Cèltics Dj.

Festa de Pasqua de Darnius

Durant tot el dia

A les 09.30 h des de la plaça Major, caminada popular. A les 12 h al Teatre, presentació del llibre «De Barcelona a l’Havana passant per Darnius», de Josep Ma. Poblet i Guarro. A les 23 h, ball amb el conjunt Nou Màgics i actuació de Dj Office.

Brava Arts Weekend a La Bisbal d'Empordà

Durant tot el dia

La Fàbrica de creació Brava! acull avui i demà la primera edició del Brava Arts Weekend (BAW!). La cita reunirà més d’una vintena d’artistes i creadors de disciplines diverses amb un denominador comú: la passió compartida per explorar nous formats artístics. De flamenc aeri a concerts amb ultrasons, passant per escultures cinètiques lumíniques i avatars generats amb intel·ligència artificial.