Farmacèutics i hospitals concertats poden estar contents! Tenen l'honor de ser els primers contribuents en metàl·lic del teatre necessari perquè aquests vailets de la CUP puguin salvar la cara i fer president de la Generalitat qui ho és de CDC. Partit que, malgrat ser el més corrupte de la història, ell, no és que no en sabés res, és que no en volia saber absolutament res del 3%, família Pujol, etc. Doncs bé, aquest patrici fa el que calgui per conservar la poltrona.

És la condició necessària per l'omertà. Fàcil d'entendre. Si no tenen el poder de donar i repartir, de tapar boques amb diners o amenaces, Catalunya semblarà el Cor del Liceu i Can Brians acollirà una nova fornada de residents. Ep! Suposadament tot plegat. Faltaria!

Que vells són els nous! Quan hi ha delicte, acostuma a haver-hi cooperadors necessaris. La CUP, en temps de renovació del santoral i dates mítiques per celebrar la lluita per la pàtria, és incapaç de passar pels que han provocat noves eleccions i responsable del fracàs de l'aventura. Ells tan ardits. Per tant, molt foc d'encenalls, una dotzena més de proclames històriques i Mas president. Per la pàtria. ERC ja féu costat a Jordi Pujol en el cas Banca Catalana. No li ve de nou, doncs, donar suport a presumptes corruptes i fer veure que ni passava per allà prop. Ha estat un parell d'anys abonant retallades i un partit que sabia que era i és corrupte. Però els d'ERC, com la Guàrdia Civil: "Tot per la pàtria!". No ens penséssim, però, que el patriotisme d'aquest parell, fins ara, ha estat gratuït. Associacions, Fundacions, premsa, "tècnics" han trobat suport econòmic, logístic i ocupació a redós d'una administració que és una mare per als seus i una madrastra per als ciutadans. Si no, que els ho preguntin als farmacèutics i hospitals concertats, primer exemple dels beneficis que l'aventura d'aquesta banda ens aporta als catalans.