La nova temporada de «Yellowjackets» arriba a Movistar +

Elijah Wood és un dels fitxatges estrella de la segona tanda d’aquesta sèrie de supervivència

Les protagonistes de la sèrie «Yellowjackets». | MOVISTAR PLUS +

Les protagonistes de la sèrie «Yellowjackets». | MOVISTAR PLUS + / ddg. girona

ddg. girona

La segona temporada de Yellowjackets, un thriller de supervivència, secrets segellats per un pacte i comptes pendents amb el passat, ja es troba disponible al servei sota demanda de Movistar Plus +. Protagonitzada per Melanie Lynskey (Castle Rock), Juliette Lewis (Camping), Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) i Tawny Cypress (Imborrable), els nous episodis d’aquesta sèrie creada per Ashley Lyle i Bart Nickerson compten amb les incorporacion d’Elijah Wood (El Senyor dels Anells), Lauren Ambrose (Servant) i Simone Kessell (Obi Wan Kenobi)

Yellowjackets explica la història de les integrants d’un equip juvenil de futbol femení, que es converteixen en les afortunades supervivents d’un accident d’avió al mig del no-res. La sèrie narra el complicat viatge d’aquest equip fins a convertir-se en un clan salvatge. I és que 25 anys després, cadascuna de les supervivents continua intentant reconstruir la seva vida. «Això demostra que el passat mai no és realment passat i que el que va començar en aquell lloc està lluny d’acabar», detalla la plataforma en un comunicat.

La primera temporada de la sèrie va tenir 7 nominacions als premis Emmy, incloent millor sèrie drama, millor actriu i millor actriu de repartiment.