Netflix elimina sis títols del seu calendari d’estrenes per al 2023

La vaga d’actors i guionistes a Hollywood podria ser la causa d’una decisió que afecta pel·lícules com «Damsel», amb Millie Bobby Brown

L’actriu Millie Bobby Brown a la pel·lícula «Damsel».  | NETFLIX

L’actriu Millie Bobby Brown a la pel·lícula «Damsel». | NETFLIX / Marisa de dios. barcelona

Marisa de dios. barcelona

Netflix ha modificat el seu calendari d’estrenes de cinema per a aquest 2023. Almenys sis pel·lícules endarreriran el seu llançament en els propers mesos, algunes de molt esperades pel públic, com Damsel, protagonitzada per Millie Bobby Brown i dirigida per l’espanyol Juan Carlos Fresnadillo (28 semanas después).

El film de l’estrella de Stranger things tenia previst la seva estrena a la plataforma el proper 13 d’octubre, però finalment es demorarà fins al 2024. A la cinta, Millie Bobby Brown dona vida a una noia que accedeix a casar-se amb un príncep però que, després del matrimoni, descobreix que la seva vida corre perill perquè la seva família política vol saldar-hi un deute de sang.

Un altre títol que patirà un retard serà Lift, el llançament del qual estava inicialment previst per a aquest mes d’agost. Es tracta d’una comèdia d’acció amb Kevin Hart i Vincent D’Onofrio al capdavant del repartiment, però que també té presència espanyola: Úrsula Corberó. La seva nova data serà el 12 de gener del 2024. Una cosa semblant passarà amb A family affair, que al principi arribaria el 17 de novembre. Aquesta comèdia romàntica amb Nicole Kidman, Zac Efron i Joey King no es veurà tampoc fins al 2024.

Shirley, el biopic protagonitzat per Regina King sobre Shirley Chisholm, la primera congressista afromericana dels EUA, serà una altra de les estrenes ajornades l’any que ve, així com Players, amb Gina Rodriguez. Aquesta última estava prevista per a la tardor, igual que Spacemen, títol de ciència ficció en què Adam Sandler es converteix en el primer astronauta de la República Txeca. Això sí, aquest mateix mes d’agost el còmic té un nou títol a Netflix, Ni de coña estás invitada a mi Bat Mitsvá, on també hi participen la seva dona i la seva filla.

Tot i que Netflix no ha confirmat el motiu dels retards, tot apunta que els films podrien veure’s afectats per la doble vaga de guionistes i actors de Hollywood.