«La recepta perduda» visita Palamós per descobrir el pollastre amb gambes
Sílvia Abril també intenta entendre l’estret vincle que uneix els palamosins amb la mar mediterrània
ddg. girona
El programa La recepta perduda (14.15 h, La 2) arriba avui a Palamós per descobrir un dels plats més significatius de la cuina de l’Empordà: el pollastre amb gambes. Sílvia Abril buscarà els secrets d’aquest plat característic, i també per què la relació de la gent del municipi amb el mar és tan especial i tan estreta. El cuiner del capítol és en Francesc Llambrich, un mariner que treballa a bord d’una embarcació d’època. El pollastre l’aconsegueix de l’Edu Casadellà. Pagès de sisena generació, fa 20 anys es va reinventar i ara regenta un agroturisme. En el trajecte, el programa també coneixerà al pescador Xavi Miró i les peixeteres Tere Tejedor i Susi Fuertes.
- Mapa | Qui ha guanyat les eleccions a Catalunya al teu municipi?
- Preocupació per l'estat d'Àngel Llàcer, tornat a ingressar pel seu problema de salut
- Aquesta és la participació a tots els municipis gironins a les 18 hores
- Aurora boreal a les comarques gironines
- Caos a Rodalies: l'angoixa s'ha traslladat a Girona
- «Poc color» i molt ambient en el primer dia de Temps de Flors a Girona
- Un accident a l'AP-7 talla un carril en sentit Girona i provoca cues de 10 km
- Troben el cos sense vida del banyista desaparegut fa quatre dies a Roses