«La recepta perduda» visita Palamós per descobrir el pollastre amb gambes

Sílvia Abril també intenta entendre l’estret vincle que uneix els palamosins amb la mar mediterrània

El programa. | RTVE

El programa. | RTVE / ddg. girona

ddg. girona

El programa La recepta perduda (14.15 h, La 2) arriba avui a Palamós per descobrir un dels plats més significatius de la cuina de l’Empordà: el pollastre amb gambes. Sílvia Abril buscarà els secrets d’aquest plat característic, i també per què la relació de la gent del municipi amb el mar és tan especial i tan estreta. El cuiner del capítol és en Francesc Llambrich, un mariner que treballa a bord d’una embarcació d’època. El pollastre l’aconsegueix de l’Edu Casadellà. Pagès de sisena generació, fa 20 anys es va reinventar i ara regenta un agroturisme. En el trajecte, el programa també coneixerà al pescador Xavi Miró i les peixeteres Tere Tejedor i Susi Fuertes.