Molt poques són les persones que quan eren infants no han gaudit d’un entrepà de crema de cacau a la sortida de l’escola. Cal dir, que no és l’opció recomanable per alimentar als nens i nenes. Normalment, aquest producte, que es posa entre les dues llesca de pa, conté un alt valor energètic amb les conegudes calories buides a causa de la gran quantitat de sucre que té.

Això no obstant, si el teu fill o filla es delecta per la deliciosa crema de cacau i no li vols restringir, et deixem la millor recepta per preparar-ne una des de casa amb només cinc ingredients: avellanes, castanyes, llet, crema de cacau i edulcorant al gust.

Ingredients:

  • 80ml de llet semidesnatada o beguda vegetal
  • 20gr de cacau pur en pols
  • 50gr d’edulcorant al gust
  • 100gr de castanyes cuinades
  • 30gr d’avellanes

Preparar-la no té cap secret:

  • Barrejar la llet o beguda vegetal amb l’edulcorant
  • Triturar les avellanes i les castanyes fins que es quedin cremoses
  • Afegir a la barreja de fruits secs el cacau i la llet amb l’edulcorant
  • Triturar-ho tot fins que quedi una barreja homogènia