L'aliment perfecte per sopar: Té un alt contingut en fibra i un 92% d'aigua

A més, és una gran font d'antioxidants

Una menja elaborada amb coliflor.

Una menja elaborada amb coliflor. / KamranAydinov

Si algú es pregunta per què la coliflor és considerat un "superaliment" les següents raons el trauran de dubtes: aporta moltes vitamines a l'organisme, és una gran font d'antioxidants que protegeixen de malalties, només té 25 calories per cada 100 grams i ofereix un alt contingut en fibra.

I és precisament la seva quantitat de fibra la que facilita el procés digestiu, cosa que converteix aquest vegetal en un aliment ideal per incloure'l en els nostres sopars: un trànsit intestinal ràpid és sinònim de dormir millor. A més, és un 92% aigua, que afavoreix la descomposició i processament dels aliments.

La coliflor pertany a la família de les "grassicacae" (col de cabdell, col, bròcoli, o cols de Brussel·les), verdures que per la seva gran quantitat d'antioxidants es creu que poden ajudar a aturar el creixement de cèl·lules canceroses i que protegeixen davant càncers com el de còlon o pròstata.