Tens papada i no saps com eliminar-la?

No et farà falta passar per la cirurgia plàstica

Un aliment t'ajudarà a reduir la seva grandària 

El remei casolà per eliminar la papada

El remei casolà per eliminar la papada / freepik

Anastàsia Sánchez

L'estètica facial és molt important per tal de donar una bona impressió. Però, què passa quan hi ha problemes estètics que poden fer que la teva aparença no sigui la desitjada? Avui t'expliquem el cas de la papada o doble mento; un problema estètic molt freqüent entre homes i dones. Aquest problema acusa una excessiva acumulació de greix a sota el mentó que arriba fins al coll. Així doncs, estèticament trenca amb l'estereotip masculí i femení de joventut.  En aquest article descobriràs com reduir-la visiblement o, fins i tot eliminar-la i, només necessitaràs un aliment. Vols saber quin és?

Les causes de la papada

Són moltes les causes que poden fer que aparegui aquest problema estètic i és que, malgrat que s'associa a persones amb excés de pes, no sempre aquesta n'és la causa. Algunes de les causes de la papada són: factors genètics, pèrdua brusca de pes i envelliment.

Remeis contra el doble mento

Per reduir la papada de manera natural, hi ha un aliment que contribueix al procés d'eliminació de la papada. Parlem dels espinacs, una planta natural que es caracteritza per les seves fulles comestibles i de grans dimensions, que a més tenen un color verd molt cridaner.

El superaliment per reduir la papada: els espinacs

El superaliment per reduir la papada: els espinacs / Racool_studio

En menjar espinacs els antioxidants presents a la vitamina E protegiran la nostra pell de danys externs, milloraran l'elasticitat de la nostra pell i reduiran la tediosa aparença de la papada. I és que, segons els estudis publicats el 2019 per Dermatologic Surgery asseguren que la papada influeix greument a l'autoestima.

Els espinacs a més, tenen molts altres beneficis per al cos humà com la millora de la salut oftàlmica, la prevenció de l'asma, combat de la diabetis o es recomana a persones amb hipertensió, ja que el seu consum proporciona potassi.