08 de març de 2015
08.03.2015
40 Años
40 Años

Detenen dos membres d'un club de cànnabis de Blanes per tràfic de droga

Els Mossos van arrestar la presidenta i un soci per una investigació que es va iniciar a finals de 2014

08.03.2015 | 00:00
Una imatge del local de cànnabis ubicat al carrer de la Fe de Blanes.

Els Mossos d'Esquadra han detingut la presidenta i un soci d'un club social de cànnabis de Blanes ubicat al carrer de la Fe per tràfic de drogues i associació il·lícita. La investigació policial va començar a finals del 2014, arran de la sospita que, aprofitant l'associació de fumadors, es dedicaven a vendre marihuana. Aquest passat dijous, agents d'investigació i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van fer l'entrada i escorcoll del local, situat al carrer de la Fe de Blanes. Durant l'operació van detenir una dona de 34 anys, que seria la presidenta del club, i un home de 28, com a soci. Cap dels dos té antecedents. Els agents es van endur dos ordinadors, caixes amb droga, balances de precisió i documentació del local.
La investigació al club social de cànnabis de Blanes va començar a finals de l'any passat i va culminar aquest dijous amb l'entrada i escorcoll via autorització judicial. Els Mossos van començar a indagar arran de la sospita que, des de l'associació de fumadors situada al carrer de la Fe de Blanes, també es dedicaven a traficar amb marihuana.
L'operatiu policial, en el qual van participar agents d'investigació i de l'ARRO, va acabar amb la detenció de dues persones: una dona de 34 anys i veïna de Lloret de Mar i un home de 28 i veí de Blanes mateix. Els Mossos van intervenir dos ordinadors, caixes amb droga, balances de precisió i documentació. Atribueixen als dos detinguts delictes contra la salut pública i associació il·lícita.
El club de cànnabis, a través de les xarxes socials, va relatar que els agents policials van registrar el local de forma "minuciosa" i van identificar els socis que hi havia en aquell moment. En total, segons van informar, hi havia sis socis, entre ells, la presidenta -que va acabar detinguda- i un dels socis que feia les funcions de soci voluntari -que també va acabar arrestat. Van afegir que el club estarà tancat fins que s'esclareixi la situació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook