Un veí de Lloret va morir ahir al matí en patir una aturada cardíaca mentre estava practicant snorkeling a la platja de sa Caleta de Lloret de Mar. L'home tenia 78 anys i malgrat els intents dels serveis d'emergències per salvar-li la vida no van poder-hi fer res. Es tracta del segon banyista que mor a Lloret de Mar aquest estiu en una de les platges del municipi.

Els fets es remunten cap a quarts d'onze del matí. Un testimoni va alertar el telèfon 112 que havien tret un home de l'aigua perquè se l'havien trobat surant.?Ràpidament, els serveis d'emergències van arribar a la zona. En aquell moment hi havia servei de vigilància i el socorrista i altres efectius d'emergències van intentar reanimar el banyista. L'home però quan l'havien extret de l'aigua ja presentava una aturada cardíaca i els serveis de seguretat malgrat els intents, no van poder-lo salvar.

En el moment dels fets hi havia bandera verda en aquesta platja. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local de Lloret, dues ambulàncies del SEM, Protecció Civil de Lloret i diverses patrulles dels Mossos. La víctima era un veí de Lloret de 78 anys que estava practicant snorkeling i que ja tenia patologies cardíaques prèvies, segons fonts consultades.

Amb aquesta víctima mortal, ja en són dues les persones que han perdut la vida aquest estiu a les platges de Lloret de Mar. El 20 de juny, una dona de 48 anys i veïna de Riudarenes va morir ofegada a la platja de sa Boadella. La víctima mortal s'estava banyant prop de les roques quan va tenir problemes per sortir de l'aigua. Una dona va alertar el 112 i el socorrista, que la va treure de l'aigua i li va fer les maniobres de reanimació però van ser infructuoses.