Un home de 55 anys va morir ahir al matí en un accident de trànsit a la carretera N-II a l'altura de Tordera en un xoc en què s'hi van veure implicats dos vehicles, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La víctima, Isidro M.S., era el conductor d'un dels vehicles.

La topada es va produir pocs minuts abans de dos quarts de deu del matí, ja que instants després els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident. El sinistre viari va tenir lloc al punt quilomètric 686 de la N-II al seu pas pel municipi de Tordera.

Les fonts del Servei Català de Trànsit van informar que la topada entre els dos turismes va ser lateral i que encara s'investiguen les causes que la van provocar. A conseqüència de l'accident, un dels conductors va morir.

Arran del sinistre van activar-se quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres vehicles dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. El Servei Català de Trànsit va informar que la via va estar totalment tallada durant tres quarts d'hora i, després, va habilitar-se pas alternatiu fins aproximadament dos quarts de dues del migdia, quan la circulació va quedar normalitzada en aquest tram de la carretera N-II.