L'Ajuntament de Lloret de Mar va iniciar ahir les obres d'adequació del terreny que hi ha entre la comissaria de la Policia Local i Protecció Civil i la carretera GI-680. Segons va informar el consistori, l'empresa que porta a terme els treballs és Rubau Tarrés SAU i tenen un cost de 215.207 euros sense IVA.

Tal com va recordar l'Ajuntament a través d'un comunicat, l'any passat, amb la posada en funcionament de la comissaria, es va habilitar un camí des de la carretera GI-680 per permetre als vehicles accedir a l'edifici i a la zona d'aparcament, i ara es durà a terme una segona fase que consistirà a pavimentar la zona i posar-hi arbres i bancs, així com les instal·lacions de reg, clavegueram i enllumenat públic.

També es donarà continuïtat al passeig de vianants paral·lel a la carretera i, com a millores aportades per l'empresa d'obres, es farà una adequació del passeig de Cúllar i de la seva trobada amb la plataforma del front de la comissaria, i el subministrament i col·locació d'una xarxa de protecció a la façana est de l'edifici de la caserna. «Està previst que les obres tinguin una durada de tres mesos», va avançar el regidor d'Urbanisme, Joan Bernat.