04 de gener de 2018
04.01.2018

Una dona de 82 anys s'intoxica per monòxid de carboni per la mala combustió de la caldera a Vilobí

La víctima va ser evacuada a l'hospital Santa Caterina en estat de poca gravetat · El gas procedia de l'aparell que està instal·lat al garatge però es va propagar per un conducte ·

04.01.2018 | 09:26

Una dona de 82 anys va resultar intoxicada per monòxid de carboni ahir a la nit a Vilobí d'Onyar.

La causa de la inhalació d'aquest gas va ser una mala combustió de la caldera de gasoil de l'habitatge.

Els Bombers van rebre l'avís d'uns familiars quan passaven cinc minuts de dos quarts de deu de la nit, que hi havia una dona que no es trobava bé en una casa de la carretera de l'Aeoroport, al número 22.

Ràpidament s'hi van traslladar amb tres dotacions i van comprovar que la dona estava marejada i que presentava símptomes d'haver inhalat monòxid de carboni. El SEM va evacuar en ambulància la víctima, de 82 anys en estat de poca gravetat fins a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Els Bombers per la seva banda, van revisar tot el sistema de la caldera i els radiadors de la zona i van comprovar que el què hi havia era una mala combustió de la caldera de gasoil.

I que el monòxid de carboni d'aquest aparell que està ubicat al garatge s'anava escapant pels conductes de ventilació de la casa. Fet que va provocar la intoxicació per inhalació d'aquest cas de la veïna de Vilobí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook