10 de abril de 2018
10.04.2018

ERC denuncia que el govern de Vidreres es ven els plàtans del parc de Mas Flàssia

L'alcalde assegura que l'actuació s'està realitzant per deixar més espai entre arbre i arbre i que puguin créixer en horitzontal

10.04.2018 | 19:44
Els plàtans trets de Mas Flàssia

El grup municipal de Vidreres Som Tots-Esquerra Republicana (VST-ERC) va denunciar que l´equip de govern (PdeCAT) està «venent» els plàtans situats al parc de Mas Flassià sense que «s´hagi fet cap consulta o s´hagi donat cap explicació prèvia als veïns». «Els plàtans del parc de Mas Flassià tenen un component històric. Els primers veïns de la zona els van plantar i, des d´aleshores, han esdevingut un espai socialitzador i un punt de trobada esportiu, familiar i festiu», va recordar el portaveu de VST-ERC, Eduard Adrobau qui va afegir que des de la formació «demanem més transparència i que actuacions com aquestes es consultin amb els veïns».

Per la seva part, l´alcalde Jordi Camps, va assegurar que aquesta actuació s´està realitzant per deixar més espai entre arbre i arbre, perquè puguin créixer en horitzontal. «En lloc de convertir els plàtans en biomassa, els portem a un viver i el rendiment que en traiem l´utilitzem per millorar les zones verdes de Vidreres i per adquirir nous arbres», va explicar Camps, criticant que VST-ERC «vol utilitzar políticament» aquesta actuació de millora el parc, convertint-la en una «cosa negativa».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit