L´Ajuntament de Vilobí d´Onyar va denunciar ahir, a través de les xarxes socials, la desaparició d´un veí de la localitat. Es tracta d´Adama Saho Kaira, un jove de 28 anys que va ser vist per última vegada diumenge a les cinc de la tarda al carrer Sant Pere de la localitat selvatana. Segons el consistori, en aquell moment, el noi vestia camisa i uns pantalons foscos, i hauria estat vist dilluns a la zona de la rotonda de l´aeroport. Els familiars del jove també han denunciat la seva desaparació davant els Mossos d´Esquadra.

Aquesta no és la primera vegada que el jove gambià desapareix. L´any passat, a principis d´octubre, el noi va desaparèixer durant vuit dies. Finalment va ser trobat a la pujada dels Polvorins, a la zona de les Pedreres de Girona. Una ambulància el va atendre i va trobar-lo en bon estat, però per precaució se´l va portar al Santa Caterina per descartar lesions internes.

En aquell moment, fonts de la investigació van explicar que el jove té dificultats i que es desorienta fàcilment, motiu pel qual ja havia desaparegut en altres ocasions.