Assemblea de l´agrupació socialista de Lloret de Mar va escollir ahir Francisco Pastor com a candidat per a les eleccions municipals del maig de 2019. L´assemblea, a la qual hi van assistir una cinquantena d´afiliats i el primer secretari dels socialistes de les comarques gironines, Marc Lamuà, va servir per expressar consens sobre la figura de Pastor.

El candidat, que és militant socialista des de 2003 i Primer Secretari de l´agrupació de Lloret de Mar des de 2012, va voler posar en valor "la feina de l´actual grup municipal. En temps molt complicats en l´àmbit de la política els regidors socialistes han aportat seny i equilibri al govern municipal". I va fer explícita la seva voluntat de "treballar colze a colze" amb Antonio Lorente, Eduardo López i Cristian Fernández.

Quan l´anterior cap de llista, Antonio Lorente, va comunicar la seva intenció de no continuar en la seva responsabilitat l´agrupació de Lloret va obrir un procés de primàries per escollir candidat/a. Aquest procés ha comptat amb la participació activa de pràcticament tots els militants de l´agrupació.

En el seu discurs davant de l´assemblea, Pastor va voler remarcar la importància "d´encarar unes eleccions municipals encapçalant un projecte d´unitat i consens" que té com a principals objectius "planificar el futur de Lloret donant protagonisme a les polítiques socials, enfortint el teixit associatiu i potenciant l´educació i formació dels lloretencs i lloretenques. Tenim grans reptes de futur que només assolirem gestionant el poble des de la justícia social, la igualtat d´oportunitats i el feminisme".

L´actual portaveu socialista al consistori, Cristian Fernández, formarà part d´aquesta candidatura com a número dos de la llista. "L´experiència adquirida a l´Ajuntament ens donarà un punt de vista més proper i precís sobre les realitats del municipi i ens ajudarà a projectar la nostra visió de quin ha de ser el futur de Lloret. El model turístic ha evolucionat cap a millor i aquesta es la nostra intenció, però també, creiem que cal apostar en paral·lel a favor d´activitats alternatives que ajudin a diversificar l´economia lloretenca".

Pastor va voler fer explícit que "tot l´equip ja està treballant en aquest nou projecte, per tal d´aconseguir els objectius marcats, que passen per recuperar l´alcaldia i posar les persones al centre de la política municipal".