L'Ajuntament de Breda va començar, la setmana passada, els treballs de construcció d'un nou nucli de serveis a l'entrada del camp d'esports municipal.

L'actuació es complementarà amb la millora de l'accessibilitat tant al recinte com a la zona de graderia i la reordenació de la zona de taquilles. Amb una superfície de 50 metres quadrats i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, aquest nou nucli de serveis comptarà instal·lacions per a homes, per a dones i un adaptat a les normes d'accessibilitat vigents. En el cas del servei per a homes disposarà de dues cabines de vàter, sis urinaris i dos lavabos; el servei per a dones tindrà tres cabines de vàter i un lavabo i el servei adaptat tindrà un vàter i un lavabo.

Per altra banda, i segons el consistori, l'actuació permetrà reordenar la zona de taquilles, dotant-la de més espai i confort que la instal·lació actual. El nucli de serveis actual quedarà fora d'ús.

Les obres tindran un cost de 62.221,87 euros (IVA inclòs). El termini d'execució previst de les obres és de cinc setmanes, pel que haurien d'acabar a mitjans del mes de desembre. Durant el transcurs de les obres es garantirà l'accessibilitat al recinte a través d'un accés alternatiu.