Un presumpte estafador ronda aquesta setmana per Riudellots de la Selva i els Mossos d'Esquadra ja el tenen identificat. Aquest intenta estafar amb el que es coneix com l'engany del gas butà i el que diu a les víctimes per engatussar-les és que han de canviar el regulador. Aquestes s'ho creuen i acaben pagant fins a 120 euros. A Riudellots la policia ha detectat dos casos -fins dijous- i en un dels fets se'l va poder identificar. Es tracta d'un home que compta amb antecedents per fets similars. De moment ha aconseguit enganyar amb 240 euros i per tal que pugui ser considerat un delicte lleu d'estafa la suma ha de ser superior als 400 euros. Llavors l'home podria ser imputat.

Per aquest motiu, la policia recorda que si algú ha estat víctima que ho denunciï i que no s'han de refiar d'empreses que no són les oficials i en cas de dubte cal trucar a la subministradora. Els casos denunciats es remunten a dimecres.

En un d'ells, el suposat estafador va anar a un habitatge amb llogater. Aquest va trucar al propietari del pis perquè l'estafador li deia que calia canviar el regulador i que era d'una empresa oficial i que li presentava una factura, un pressupost i un contracte de manteniment que semblaven oficials. Al final, la víctima va pagar. I en el segon cas, va anar a una casa del poble i tot i les reticències de les víctimes van pagar 120 euros, ja que l'estafador els va dir que si hi havia de tornar els costaria més.