Un total de 19 persones van quedar ferides -una en estat crític i una altra greu- en ser envestides per un toro que va aconseguir escapar-se de la plaça de Vidreres on se celebrava un correbou en el marc de la festa major del municipi.

Els fets van passar cap a les 19.35 hores d'ahir a la tarda quan un bou va aconseguir saltar les tanques de la plaça preparada per al correbou i va arribar als passadissos de les graderies on es trobava el públic, segons es pot comprovar en un vídeo que un testimoni va difondre a través de les xarxes socials, en què s'aprecien escenes de pànic. La gent intentava refugiar-se on fos per escapar de l'animal, que va anar envestint les persones que anava trobant al pas. En una escena es pot apreciar el pànic d'una persona amagada sota unes escales.

Després d'aquests moments de terror entre els assistents, la Policia Local de Vidreres va poder abatre l'animal. El toro, que es va escapar del tancat i va envestir el públic, va ser acorralat a un bosc proper i abatut per efectius de la Policia Local.

Segons les primeres dades facilitades, fins a 19 persones van quedar ferides en aquest incident, d'elles una de crítica i una altra de greu, i van ser evacuades a l'hospital Trueta de Girona, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A més, dues persones més van quedar ferides de diversa consideració, si bé el seu estat no és greu, i van ser traslladades a l'hospital Santa Caterina. Les altres quinze persones ferides van ser ateses in situ pel SEM i el seu estat era lleu. El SEM va activar fins a 12 unitats per atendre tots els ferits. En el moment de tancar l'edició la persona en estat més greu estava sent intervinguda quirúrgicament al Trueta.

Vidreres és l'únic lloc de les comarques gironines on es continuen celebrant correbous. Dissabte passat a la tarda es va fer la primera sessió de la festa, on diversos grups animalistes van manifetar-s'hi en contra, però tot va transcórrer sense incidents. Precisament poc després que es conegués l'incident, alguns grups animalistes van criticar novament la celebració d'aquesta festa i van recordar que els bous són animals que no volen sentir-se amenaçats ni tancats.