Accident de trànsit aparatós a Anglès durant la nit de dimecres i amb una conductora beguda com a protagonista. La dona ha acabat denunciada penalment en una actuació conjunta de la Policia Local d'Anglès i els Mossos d'Esquadra. Es tracta d'una veïna de la població, de 33 anys, a qui s'acusa de ser la presumpta autora d'un delicte contra la seguretat viària, en concret per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. La denunciada haurà d'acudir al jutjat de Santa Coloma de Farners quan sigui requerida.

El sinistre viari va tenir lloc pels volts de dos quarts d'onze de la nit, quan un turisme -Seat Ibiza- que circulava per la C-63 va sortir de la travessera de la població d'Anglès en direcció Santa Coloma. Quan era ja a la sortida i la via comença a ser interurbana, va sortir de la calçada i es va enfilar a la vorera. Va acabar xocant contra quatre pilones de ferro, que fan uns 40 centímetres d'altura, i les va tombar.

El cotxe, però, va anar avançant, uns 70 metres, i va acabar encastat contra la tanca d'una casa, que va patir petites destrosses i ahir encara estava malmesa. Malgrat l'aparatositat, la conductora no va resultar ferida, ni tampoc l'acompanyant. Els Mossos van practicar la prova d'alcoholèmia a la conductora i va donar un positiu de 0,40 mg/litre. Gairebé el doble del màxim permès (0,25 mg/l). Per això va acabar denunciada penalment. Les diligències del cas les porta la Policia Local.