06 de febrer de 2020
06.02.2020

Atraquen dues farmàcies de Tossa a punta de ganivet

Policia Local i Mossos estan sobre el terreny investigant i han reforçat el patrullatge preventiu

06.02.2020 | 12:52
La policia investiga els fets

Tossa de Mar ha patit dos atracaments a punta ganivet en dues setmanes.

Es tracta de dos casos que han tingut com a objectiu dues de les quatre farmàcies del poble. D'ambdues, el lladre ha aconseguit un botí de 500 euros.

Els dos casos de robatori amb violència i intimidació han generat molta alarma al municipi, ja que durant l'hivern és molt tranquil i hi ha pocs fets delictius. Les xarxes socials municipals han servit per intentar calmar als veïns.

Amb tot, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local tenen oberta una investigació. Se sospita que els dos fets els hauria protagonitzat un mateix home. S'ha incrementat el patrullatge preventiu d'ambdós cossos policials a la zona.

Els dos robatoris han tingut lloc quan les farmàcies tancaven les portes, pels volts de les set de la tarda.

El primer fet va tenir lloc a la rambla de Pau Casals, quan passaven pocs minuts de les set de la tarda. En aquest cas un home amb cara tapada va amenaçar una dependenta amb un ganivet i es va emportar 200 euros.

El 3 de febrer en canvi, va actuar cap a quarts de vuit, en una farmàcia del carrer de la Guàrdia, en ple centre del poble. El lladre que també anava tapat de la cara i amb guants va esgrimir una arma blanca i va amenaçar la dependenta. El lladre va emportar-se els diners de la caixa, 300 euros i també el mòbil de la dona. Que estava en una ronyonera, de la qual va tallar la tanca i es va emportar.

Aquests dos atracaments han causat alarma al poble i molts comerciants n'estan el cas. Per això, la policia local ha demanat que si algú té cap informació, els la faciliti.

Per altra banda, la policia treballa amb les gravacions de les càmeres de les farmàcies així com dels aparells que hi ha al municipi, que podran ajudar a resoldre els fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook