El grup municipal de Lloret En Comú-Podem critica la ubicació del nou radar que el Servei Català de Trànsit ha instal·lat a la sortida del túnel de Monturiol de la carretera C-63, entre Lloret de Mar i Vidreres.

Els comuns defensen que «en aquest tram de carretera no s'han produït accidents de gravetat» i afegeixen que la seva instal·lació «sembla que més aviat té un fi merament recaptatori». Els morats afirmen que «apostaríem perquè aquest radar estigués ubicat en els trams més conflictius, com per exemple en les diferents rotondes que hi ha a l'entrada de la urbanització Terra Fortuna».

D'altra banda, consideren que Trànsit hauria de considerar «altres mesures» per evitar accidents , com per exemple «condicionant les entrades a les urbanitzacions amb carrils d'incorporació i sortida o construint rotondes, com demana el territori».

Finalment, el portaveu dels comuns, Miguel Gracia, va manifestar en declaracions a Diari de Girona que «és molt positiu que hagin instal·lat el radar, però cal una ubicació que tingui més sentit que l'actual». Segons Gracia, «si el radar estigués ubicat a la zona de les urbanitzacions, també hi hauria recaptació i s'evitarien accidents de trànsit».