24 de març de 2020
24.03.2020
Diari de Girona

Un grup de voluntaris de Maçanet cus mascaretes i vestits per al personal sanitari

Una modista va proposar confeccionar vestits amb bosses d'escombraries per respondre a la manca de material

24.03.2020 | 17:11
Personal del CAP de Vidreres amb els uniformes fets pels voluntaris de Maçanet.

Un grup de voluntaris de Maçanet de la Selva s'ha sumat a les nombroses iniciatives populars que estan proporcionant material de manera altruista als centres sanitaris i als professionals més exposats al virus. 

Segons explica l'alcaldessa del municipi, Natàlia Figueras, alguns dels professionals sanitaris que resideixen al poble van posar de manifest la manca de material, especialment de bates i mascaretes. Davant aquesta situació, una modista del poble va proposar un disseny confeccionat amb bosses d'escombraries i també es va començar una iniciativa per cosir mascaretes.

Dilluns el model proposat per la modista del poble va rebre el vistiplau, i alguns professionals ja han pogut rebre les vestimentes confeccionades pels voluntaris, com és el cas del personal del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Vidreres.   

Més donacions
La iniciativa de Maçanet se suma a la que l'empresa de Blanes, Grup Ros, ha fet a l'Hospital Josep Trueta i als dos CAP de Blanes. L'empresa ha donat 11.000 unitats de material sanitari (2.000 guants, 1.000 davantals, 4.000 còfies i 4.000 maniguets).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit