Els Mossos d'Esquadra busquen un home per haver violat presumptament una noia a un parc de Lloret de Mar la matinada de diumenge a dilluns, quan tornava cap a casa després de sortir amb uns amics.

Dilluns a la tarda la víctima va anar a la comissaria de Blanes per denunciar l'agressió sexual. La noia, que té 21 anys i és veïna de Lloret de Mar, va relatar que tornava cap a casa cap a les quatre de la matinada després de sortir amb uns amics, quan un home que no coneixia de res la va començar a seguir, perseguint-la per diversos carrers, mentre li feia insinuacions sexuals.

La noia va accelerar el pas però quan travessava un parc de la població l'agressor la va atacar per l'esquena i la va llançar a terra. La víctima va intentar repel·lir l'atac i van forcejar però, finalment, l'home la va violar. La noia va trucar al telèfon d'emergències 112 i, espantada, va acabar marxant del lloc.

Dilluns cap a dos quarts de set de la tarda va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Blanes per denunciar la violació.

La víctima va facilitar una descripció de l'atacant i els Mossos van obrir una investigació per identificar-lo i detenir-lo, també a través d'imatges de les càmeres de videovigilància que hagin pogut captar el pas de l'agressor.