01 de setembre de 2020
01.09.2020
Diari de Girona

L'home que es va trobar cremat a Lloret va morir pels cops al cap que li van donar

Els Mossos investiguen el crim i s'apunta que la víctima era la persona a càrrec de la plantació de marihuana

31.08.2020 | 23:03

L'autòpsia realitzada a l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona ha confirmat que l'home localitzat mig cremat en una casa de Lloret va perdre la vida de forma criminal. És a dir, algú li va propinar diversos cops -localitzats al cap- i això li hauria causat la mort. Després, la o les persones que van deixar-lo en aquest estat, el van intentar cremar incendiant la casa de la urbanització Lloret Blau de la localitat de la Costa Brava.

L'avís d'un veí, però, va evitar que l'home quedés del tot cremat i els Bombers, en anar a apagar el foc, es van trobar amb el cadàver mig carbonitzat.

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona, per la seva banda, continuen investigant i busquen el o els responsables de la mort d'aquest home. S'apunta que podria ser la persona que s'encarregava de tenir cura de la plantació de marihuana que es va localitzar a la casa i que el crim s'hauria pogut produir arran d'una revenja relacionada amb el tràfic de drogues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook