Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous cinc persones a Santa Coloma de Farners.

Entre aquests hi ha tres agents del cos policial.

El motiu de l'operatiu i les detencions són per una trama de tràfic de drogues a Santa Coloma de Farners, han explicat a l'ACN diverses fonts coneixedores del cas.

Durant el matí s'han fet diversos escorcolls en els domicilis dels implicats. Els Mossos detinguts ja han estat traslladats a Barcelona.

La presència policial s'ha fet força evident en diversos punts del municipi. Es podia veure diversos agents que anaven equipats amb armes llargues i custodiaven els domicilis.

Un dels domicilis escorcollats i d'on s'han detingut dues persones -un home i una dona- es troba al carrer del Firal de la localitat selvatana. Aquí els Mossos després de realitzar el registre domiciliari han detingut una parella.

De forma simultània també s'han realitzat detencions en altres punts de la capital de la Selva. Un altre dels domicilis estava situat a l'àrea més propera a Castanyet, concretament al carrer Bernat Jaume. Aquí també hi ha hagut algun arrest.

Segons fonts properes a la investigació, els agents, en coordinació amb traficants, robaven droga intervinguda que estava en dipòsit, falsejaven la seva destrucció en atestats i la venien a tercers.

L'operatiu ha nascut d'una investigació iniciada pel propi cos dels Mossos d'Esquadra i el porta la Divisió d'Afers Interns. Els mossos detinguts estan acusats de revelació de secrets, organització criminal, delicte contra la salut pública i denegació i omissió del deure de perseguir delictes.

Els agents del cos investigats ja han estat traslladats a la comissaria de Les Corts de Barcelona, on declararan.