Un motorista va morir ahir a la tarda en un xoc frontal contra un tot terreny a la C-63, al terme municipal de Sils. El Servei Català de Trànsit (SCT) va rebre l'avís de l'accident a un quart de cinc de la tarda, moment en què va activar els efectius que es van desplaçar fins al lloc del sinistre.

La col·lisió es va produir concretament al quilòmetre catorze de la carretera C-63, entre les poblacions veïnes de Vidreres i Sils. Les causes del xoc encara s'estan investigant.

Els dos ocupants del 4x4 van resultar il·lesos, però la topada va provocar la mort del conductor de la motocicleta, X.J.C., un veí de Vidreres.

L'home, de 51 anys, s'afegeix a les víctimes mortals a les carreteres catalanes des de principi d'any. En total, vint-i-set persones han perdut la vida en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Al lloc de l'accident s'hi van traslladar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. A més, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi va enviar una ambulància i un helicòpter.

El sinistre va obligar a tallar la circulació a la via en ambdós sentits i es van fer desviaments a la zona. El trànsit per aquesta carretera es va restablir vint minuts abans de les set de la tarda, quasi tres hores després del xoc frontal.