Dos joves de 19 i 21 anys i veïns de Tordera han mort aquest diumenge al matí en caure amb el cotxe a una riera de Sils (Selva). L'accident s'ha produït durant la matinada, però no ha estat fins a quarts de nou del matí que dos caçadors han alertat en trobar-se el cotxe bolcat.

El cotxe bolcat dins la riera de Vallcanera de Sils, on han perdut la vida dos joves ACN

Segons les primeres informacions, el cotxe anava per un camí de la zona, ha sortit de la via en un pas inundable i ha quedat de cap per avall dins la riera de Vallcanera. La zona de l'accident és una pista forestal en bon estat i la riera no baixa plena. El sinistre s'ha produït a tocar del polígon industrial de Can Cuca, just al costat d'un petit pont per on passa la via del tren.

Els equips d'emergències treballen en el cotxe bolcat a la riera de Vallcanera de Sils ACN

Els cossos han estat rescatats per efectius dels Bombers que han fet ús de material d'aigua per poder treure els joves que havien quedat atrapats a dins. Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i diverses patrulles de la Policia Local de Sils han actuat a la zona de l'accident. Una grua ha acabat retirant cap a quarts d'onze el turisme amb el qual s'han accidentat els dos nois.